OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2016
Benvinguts!!

La Societat Catalana de Física felicita els participants catalans en la fase espanyola de la XXVII Olimpíada Internacional de Física, celebrada a Sevilla del 23 al 25 d'abril, per l'èxit assolit!

Volem fer extensiva aquesta felicitació als tutors de física de tots els participants, sense la seva dedicació i entusiasme no hauria estat possible l'èxit dels estudiants.

foto grup

La delegació catalana ha aconseguit dues medalla d'or, cinc medalles de plata, tres medalles de bronze i vuit mencions d'honor. En total han estat divuit premis per als vintiun participants catalans, que competien amb més de cent trenta participants de tot Espanya. Aquest resultat és una demostració de la qualitat de la delegació catalana.

Iñaki Garrido, de l'IES Jaume Vicens Vives, i Víctor Peris, d'Aula Escola Europea, podran participar en l'Olimpíada Iberoamericana de Física.

Podeu consultar els problemes proposats a la pàgina web de la Real Sociedad Española de Física, a la que podeu accedir des d'aquí.

Des d'aquesta mateixa pàgina: http://scfis.iec.cat/olimpiada/, us anirem informant sobre les fases internacionals de l'Olimpíada de Física.

Un cop més volem fer una crida al professorat per incentivar la participació, enguany es van inscriure nois i noies de quasi una quincena de centres que no havien participat mai en aquesta prova, i ens agradaria poder comptar amb nous participants els propers anys. Especialment fem una crida a la participació de noies, encara molt baixa respecte a la distribución que s'observa en els estudis de física.

El descobriment de les ones gravitacionals   Informació pels seleccionats
Resultats de la prova clasificatòria   Anunci Olimpíada 2016
Cartell Olimpíada 2016   RSEF
IPhO   Temari de l'OIF
Proves d'anys passats   Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
27 d'abril de 2016
18:07:04
Webmaster