OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2020
Benvinguts!!

L'acte de lliurament de premis queda ajornat per l'actual situació sanitària.

S'ha penjat informació específica pels seleccionats relacionada amb la sessió preparatòria. Consulteu el punt de més avall.

La puntuació pels premiats es pot consultar aquí o des de l'apartat de més avall.Es prega a tots els seleccionats que entrin a l'apartat Informació pels seleccionats de més avall amb el codi i la paraula clau que se'ls ha lliurat.

Ja s'han publicat els resultats de l'Olimpíada Catalana de Física 2020. Enguany, a causa de les reduccions pressupostàries per part del Govern Central, la Comissió de la Real Sociedad Española de Física, encarregada de preparar la fase estatal a Múrcia, ha hagut d’aplicar unes correccions quant al nombre de seleccionats que cada delegació pot presentar. Concretament, la delegació catalana (compendi dels diferents districtes universitaris catalans) ha vist reduït el seu nombre de seleccionats de 21 a 13. Aquest nombre és raonable, considerant la densitat poblacional catalana, el nombre de districtes universitaris catalans i la comparació en nombre de seleccionats per comunitat autònoma d’altres Olimpíades Científiques.

Com que aquesta mesura reductiva es va aplicar i comunicar un cop la Comissió Catalana ja havia posat mans a l'obra per a la celebració de la nostra fase local, es va decidir adaptar-se a aquesta nova distribució però mantenint 21 premiats com és tradició.

D’aquesta manera, al llistat de resultats figuren un total de 21 PREMIATS, però només 13 d’aquests seran seleccionats/des per anar a la fase espanyola a Múrcia el 23 d’Abril. Preguem disculpeu les molèsties que pugui ocasionar aquesta sobtada reducció en el nombre de seleccionats i esperem que la decisió presa per aquesta Comissió sigui la més encertada. Volem felicitar els 21 premiats per la seva classificació en la nostra fase local i, especialment, als 13 seleccionats.

No volem deixar d’agrair un cop més la participació de tots els professors, professores i alumnes que, un cop més, s’han presentat a la prova. És gràcies a tota aquesta voluntat participativa i de promoció de vocacions científiques (concretament les orientades cap a la Física) les que formen l’essència d’una activitat tan destacada de la SCFís, com és l'Olimpíada. Gràcies.

Esperem trobar-vos el divendres 13 de març, a dos quarts de cinc de la tarda, a la Sala Prat de la Riba de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, a la cerimònia d’entrega de premis de la SCFís.

La informació actualitzada es podrà trobar en aquesta mateixa adreça: http://scfis.iec.cat/olimpiada/

Informació pels seleccionats   Puntuació del premiats
Resultats de la prova classificatòria   Acte de lliurament de premis
RSEF   IPhO
Temari de l'OIF   Proves d'anys passats
Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
20 d'abril de 2020
13:07:12
Webmaster