OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2019
Benvinguts!!

En data 25/04 hem penjat informació molt important pels seleccionats. Aneu a l'apartat corresponent!!!!

Ja es poden consultar els resultats de la fase de selecció per a la participació en la prova espanyola!!!!

Mireu-los aquí o des de l'apartat de més avall.

Independentment del resultat, la comissió organitzadora vol agrair l'esforç als 189 inscrits i especialment als 180 que van realitzar la prova de selecció. Tots els participants i els seus tutors mereixen el nostre reconeixement per la seva dedicació i per l’interès demostrat en la física.

Desitgem a tots els participants que les proves que hauran d'afrontar d'aquí a pocs mesos resultin tan reeixides com es mereixen.

L'acte de lliurament de premis es farà el proper dia 29 de març a dos quarts de cinc de la tarda a la sala Prat de la Riba, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, conjuntament amb el lliurament dels premis TREC 2018 i del IV Concurs de Fotografia. També en el transcurs de l’acte el Dr. Pere Grapí Vilumara, Catedràtic de Física i Química, donarà una conferència amb el títol "La química vista en dues dimensions" amb motiu del 150è aniversari de la taula periòdica de Dimitri Mendeléiev.

La RSEF demana una sèrie de dades als participants a la fase espanyola que no tenim i que cal enviar abans del 31 de març. Preguem als seleccionats entrin a l'apartat informació pels seleccionats de més avall, amb la informació que han rebut per correu electrònic a l'adreça utilitzada en la inscripció, allà que entrin al formulari i omplin les dades abans del proper 27 de març.

La jornada de formació per als seleccionats tindrà lloc el proper 5 d'abril a la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, en horari de matí i tarda. Per veure més detalls aneu també a l'apartat informació pels seleccionats de més avall.

Les proves de la fase espanyola es faran a Salamanca del dijous 25 al diumenge 28 d'abril. La fase internacional a Tel Aviv (Israel) del 7 al 15 de juliol i la fase Iberoamericana a El Salvador del 6 al 13 de setembre.

La informació actualitzada es podrà trobar en aquesta mateixa adreça: http://scfis.iec.cat/olimpiada/.

Informació pels seleccionats   Acte de lliurament de premis
Resultats de la prova classificatòria   Anunci Olimpíada 2019
Cartell Olimpíada 2019   RSEF
IPhO   Temari de l'OIF
Proves d'anys passats   Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
25 de març de 2019
18:59:33
Webmaster