OLIMPÍADES INTERNACIONALS de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2022
Benvinguts!!

La Comissió Organitzadora de l'Olimpíada Catalana de Física vol agrair i reconèixer la participació dels 162 estudiants i estudiantes que van participar en la primera prova selectiva tipus test el passat divendres 25 de febrer. Especialment al 58 que van obtenir una puntuació superior a 5 i van passar a fer la segona part, ja quatre problemes tradicionals que es poden consultar des de l'apartat corresponent de més avall.

Els resultats del test es poden aconseguir des d'aquí i els globals des d'aquí, on els seleccionats per anar a la prova final estant clarament assenyalats.

També cal un reconeixement especial als trenta-dos participants en la prova presencial per l'esforç fet en presentar-se i en participar en tots els actes que l'acompanyaven. La puntuació de la prova es pot consultar des d'aquí i des de l'apartat de més avall.

Una felicitació més intensa pels tretze seleccionats a participar en la fase espanyola i també als dos que no poden anar-hi per culpa de la limitació a dos participants per centre.

Es recorda als participants en la fase espanyola que han d'omplir el formulari del Ministerio abans del dia 8 d'abril, encara que són pregats de fer-ho força abans per si sorgeixen problemes en omplir-ho. Les instruccions per fer-ho estan aquí, i també es poden aconseguir des de la web de l'Olimpiada Española de Física que publica la RSEF.

Pels seleccionats encara està accessible els vídeos de la xarrada sobre tractament de dades.

En els dies vinents publicarem la prova presencial amb els resultats numèrics.

Tota la informació es podrà trobar en aquesta mateixa web.

Puntuació de la prova classificatòria   Formulari del Ministerio
Informació sobre el formulari del Ministerio   Resultats del test
Resultats de la primera prova telemàtica   Diapositives de la xarrada
Solucions preguntes de la xarrada   Vídeo de la xarrada
Anunci Olimpíada 2022   Cartell Olimpíada 2022
RSEF   IPhO
OIbF   Temari de l'OIF
Proves d'anys passats   Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
30 de març de 2022
11:57:00
Webmaster