OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2021
Benvinguts!!

Els seleccionats per participar en la prova a escala espanyola, sou pregats d'entrar en l'apartat Informació pels seleccionats a la fase espanyola de més avall.

El passat divendres 26 de març es va dur a terme la prova classificatòria de l'Olimpíada Catalana de Física pels 48 seleccionats a participar-hi. La prova es va realitzar telemàticament de forma supervisada.

Per petits problemes informàtics la prova va començar a dos quarts de cinc i va durar fins a dos quarts de nou.

Les puntuacions es poden consultar des d'aquí o des de l'apartat de més avall.

Ja es poden consultar els problemes proposats i els seus resultats

L'organització vol felicitar a tots els participants, i especialment als tretze seleccionats per a l'Olimpiada Española de Física que es realitzarà el 23 d'abril. En dies vinents s'oferirà més informació sobre aquesta prova.

El passat divendres 5 de març es van dur a terme la primera prova de l'Olimpíada Catalana de Física mitjançant eines telemàtiques. Es van inscriure 204 participants de 58 centres educatius, encara que finalment només es van presentar 198. Aquestes xifres són les més grans en tota la història de l'olimpíada.

El sistema informàtic va funcionar correctament i només es van registrar unes poques incidències en el moment de lliurar els exercicis, afectant només a sis participants que van lliurar les respostes per mail.

Ja es pot consultar la puntuació de la prova telemàtica des d'aquí, o bé anant a l'apartat corresponent de més avall. Els seleccionats són cridats a participar en la següent fase que tindrà lloc el divendres 26 de març. En dies vinents donarem informació al respecte.

Volem felicitar a tots ells i també als sis participants que han tret una puntuació superior a 35,25 i que no han estat seleccionats per la limitació a tres per centre.

També es poden consultar des d'aquí les solucions als problemes plantejats en la prova. Tot l'històric de problemes es pot trobar en l'apartat de més avall.

Des de la Societat Catalana de Física i en concret des de la Comissió de l'Olimpíada Catalana de Física volem agrair a tots els estudiants la seva participació i a tot el professorat involucrat la seva gran tasca formativa i motivadora envers els alumnes, que manté sempre un elevat índex de participació.

La informació actualitzada es podrà trobar en aquesta mateixa adreça: http://scfis.iec.cat/olimpiada/

Informació pels seleccionats a la fase espanyola   Puntuació de la prova classificatòria
Resultats de la primera prova telemàtica   Anunci Olimpíada 2021
Cartell Olimpíada 2021   RSEF
IPhO   Temari de l'OIF
Proves d'anys passats   Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
14 d'abril de 2021
13:12:45
Webmaster