OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2018
Benvinguts!!

En data del 23 de març hem penjat nova informació pels seleccionats a participar a la fase espanyola de l'OIF a Valladolid. Aneu més avall!!!!

L'acte de lliurament de premis es va fer el passat dia 9 de març a dos quarts de cinc de la tarda a la sala Prat de la Riba, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, conjuntament amb el lliurament dels premis TREC 2017 i del IV Concurs de Fotografia.

Es prega als guanyadors que consultin l'apartat de més avall, Informació pels seleccionats, per veure informació específica per la participació en la fase espanyola.

Les proves de la fase espanyola es faran a Valladolid del 13 al 16 d'abril. La fase internacional a Lisboa, del 21 al 29 de juliol, i la fase Iberoamericana a San Juan de Puerto Rico cap a l'octubre.

Per consultar els resultats de la fase de selecció aneu a l'apartat de més avall.

Independentment del resultat, la comissió organitzadora vol agrair l'esforç als 199 participants que van realitzar la prova de selecció. Tots els participants i els seus tutors mereixen el nostre reconeixement per la seva dedicació i per l’interès demostrat en la física.

Desitgem a tots els participants que les proves que hauran d'afrontar d'aquí a pocs mesos resultin tan reeixides com es mereixen.

La informació actualitzada es podrà trobar en aquesta mateixa adreça: http://scfis.iec.cat/olimpiada/.

Informació pels seleccionats   Acte de lliurament de premis
Resultats de la prova clasificatòria   Anunci Olimpíada 2018
Cartell Olimpíada 2018   Galeria fotogràfica
RSEF   IPhO
Temari de l'OIF   Proves d'anys passats
Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
23 de març de 2018
14:51:02
Webmaster