OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2020
Benvinguts!!

El passat divendres 7 de febrer es van dur a terme les proves de la LI Olimpíada Internacional de Física (fase catalana) a la Facultat de Física (UB, Barcelona), Escola Politècnica Superior (UdG, Girona), el Campus Cappont (UdLl, Lleida) i a la Facultat de Química (URV, Tarragona). En total es varen inscriure 181 participants, dels quals se’n van presentar 160.

Es varen detectar algunes errades numèriques en els enunciats i es tindrà en compte de cara a la correcció. Des de la Comissió de la Olimpíada Catalana de Física preguem es disculpin les molèsties que això pogués causar en el decurs de la prova.

En les properes setmanes es publicaran els resultats de la prova, així com els enunciats (amb les correccions adients) i les seves solucions.

Des de la Societat Catalana de Física i en concret des de la Comissió de la Olimpíada Catalana de Física volem agrair a tots els estudiants la seva participació i a tot el professorat involucrat la seva gran tasca formativa i motivadora envers als alumnes, que manté sempre un elevat índex de participació.

Les qualificacions es publicaran en aquesta pàgina web i els sel·lecionats per a la fase espanyola seran també avisats telefònicament.

L'acte de lliurament de premis es fara el proper dia 13 de març a dos quarts de cinc de la tarda a la sala Prat de la Riba a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, conjuntament amb el lliurament dels premis TREC 2019 i del VI Concurs de Fotogàfia. En el mateix acte, el Dr. Santiago Vallmitjana, catedràtic emèrit d'Òptica de la Universitat de Barcelona, donarà una conferència amb el títol "El Làser celebra el seu 60 aniversari". Més informació es pot trobar a l'apartat corresponent de més avall.

Les proves de la fase espanyola es faran a Múrcia del 24 al 26 d'abril.

La informació actualitzada es podrà trobar en aquesta mateixa adreça: http://scfis.iec.cat/olimpiada/

Acte de lliurament de premis   Anunci Olimpíada 2020
Cartell Olimpíada 2020   RSEF
IPhO   Temari de l'OIF
Proves d'anys passats   Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
17 de febrer de 2020
14:01:10
Webmaster