OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2019
Benvinguts!!

La Societat Catalana de Física anuncia la celebració de la fase catalana de la XXX Olimpíada Internacional de Física.

Com cada any, aquesta fase es celebrarà a començaments de febrer. Enguany el divendres 15 de febrer a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i permetrà escollir la vintena d'estudiants de batxillerat que formaran la delegació catalana que participarà en la fase espanyola, d'on sortiran els participants en les Olimpíades Internacional i Iberoamericana.

També enguany volem fer una crida especial a la participació. Ens calen els millors estudiants per intentar igualar o superar els resultats dels anys passats. Pràcticament en totes les edicions, la delegació catalana ha obtingut sempre un índex de premiats superior al 80% i tres cops en els darrers set anys, el guanyador absolut també ha estat un dels seus membres.

La inscripció ja està oberta, i ho estarà fins darrera hora del dia 14 de febrer, el dia abans de la realització de les proves.

Ja podeu consultar, en l'apartat convocatòria de les proves, els llocs on es realitzaran aquestes. Els participants poden lliurament escollir el lloc on volen anar, no està lligat a la població del centre d'estudis.

Les proves de la fase espanyola es faran a Salamanca el darrer cap de setmana d'abril.

La informació actualitzada es podrà trobar en aquesta mateixa adreça: http://scfis.iec.cat/olimpiada/

Anunci Olimpíada 2019   Baixa el Cartell Olimpíada 2019
Inscripció electrònica   Convocatòria de les proves
RSEF   IPhO
Temari de l'OIF   Proves d'anys passats
Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
22 de gener de 2019
15:24:21
Webmaster