OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2015
Benvinguts!!

La Societat Catalana de Física felicita els participants catalans en la fase espanyola de la XXVI Olimpíada Internacional de Física, celebrada a Madrid del 10 al 13 d’abril, per l'èxit assolit!

Volem fer extensiva aquesta felicitació als tutors de física de tots els participants: sense la seva dedicació i entusiasme no hauria estat possible l'èxit dels estudiants.

La delegació catalana ha aconseguit una medalla d’or, cinc medalles de plata, sis medalles de bronze i cinc mencions d’honor. En total han estat disset premis per als vint participants catalans, que competien amb quasi cent trenta participants de tot Espanya. Aquest resultat és una demostració de la qualitat de la delegació catalana.

Adam Teixidó, de l’IES Jaume Vicens Vives, participarà probablement en l’Olimpíada Iberoamericana de Física, atès que ha quedat classificat en sisena posició.

Podeu consultar els problemes proposats a la pàgina web de la Real Sociedad Española de Física, a la que podeu accedir des d'aquí.

Des d’aquesta mateixa pàgina: http://scfis.iec.cat/olimpiada/, us anirem informant sobre les fases internacionals de l’Olimpíada de Física.

Galeria fotogràfica   Informació pels seleccionats
RSEF   IPhO
OIbF   Temari de l'OIF
Proves d'anys passats   Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
6 de maig de 2015
16:12:24
Webmaster