OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2018
Benvinguts!!

La organització de la fase espanyola de la OIF ha penjat en la seva web el video de l'acte de lliurament de premis. Pudeu veure'l des de https://rsefslvall.wordpress.com/

La Societat Catalana de Física felicita els participants catalans en la fase espanyola de la XXIX Olimpíada Internacional de Física, celebrada a Valladolid del 13 al 16 d'abril, per l'èxit assolit!

foto delegació catalana

Volem fer extensiva aquesta felicitació als tutors de física de tots els participants, sense la seva dedicació i entusiasme no hauria estat possible l'èxit dels estudiants.

La delegació catalana ha aconseguit una medalla d'or, sis medalles de plata, vuit medalles de bronze i quatre mencions d'honor. En total han estat dinou premis pels vintiun participants catalans, que competien amb cent trenta sis estudiants de tot Espanya. Aquest resultat és una demostració de la qualitat de la delegació catalana.

Joan Hernanz Ibàñez, d'Aula Escola Europea, ha quedat en quart lloc i per tant podrà participar en la Olimpíada Internacional de Física que es desenvoluparà a Lisboa el proper juliol.

Hem penjat centenars de fotos a l'àrea privada, des d'ella les podreu veure i baixar si us interessen!!.

Podeu consultar els problemes proposats a Valladolid aquí.

Des d'aquesta mateixa pàgina: http://scfis.iec.cat/olimpiada/, us anirem informant sobre les fases internacionals de l'Olimpíada de Física.

Un cop més volem fer una crida al professorat per incentivar la participació, enguany es van inscriure nois i noies de quasi una quincena de centres que no havien participat mai en aquesta prova, i ens agradaria poder comptar amb nous participants els propers anys. Especialment fem una crida a la participació de noies, encara molt baixa respecte a la distribució que s'observa en els estudis de física.

Video de l'acte de lliurament de premis   Informació pels seleccionats
Acte de lliurament de premis   Resultats de la prova classificatòria
Anunci Olimpíada 2018   Cartell Olimpíada 2018
Galeria fotogràfica   RSEF
IPhO   Temari de l'OIF
Proves d'anys passats   Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
11 de maig de 2018
10:25:20
Webmaster