OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2020
Benvinguts!!

La Societat Catalana de Física anuncia la celebració de la fase catalana de la XXXI Olimpíada Internacional de Física.

Com cada any, aquesta fase es celebrarà a començaments de febrer. Enguany el divendres 7 de febrer a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i permetrà escollir el conjunt d'estudiants de batxillerat que formaran la delegació catalana que participarà en la fase espanyola, d'on sortiran els participants en les Olimpíades Internacional i Iberoamericana.

També enguany volem fer una crida especial a la participació. Ens calen els millors estudiants per intentar igualar o superar els resultats dels anys passats. Pràcticament en totes les edicions, la delegació catalana ha obtingut sempre un índex de premiats superior al 80% i l'any passat tres representants catalans van quedar entre els deu millors.

La inscripció ja està oberta, i ho estarà fins darrera hora del dia 6 de febrer, el dia abans de la realització de les proves.

Ja podeu consultar, en l'apartat convocatòria de les proves, els llocs on es realitzaran aquestes. Els participants poden lliurament escollir el lloc on volen anar, no està lligat a la població del centre d'estudis.

La fase espanyola es realitzarà a Múrcia del 23 al 26 d'abril. La fase internacional a Vilnius (Lituania) del 18 al 26 de juliol i la fase iberoamericana a Joao Pessoa (Brasil) per allà el setembre

La informació actualitzada es podrà trobar en aquesta mateixa adreça: http://scfis.iec.cat/olimpiada/

Anunci Olimpíada 2020   Cartell Olimpíada 2020
Inscripció electrònica   Convocatòria de les proves
RSEF   IPhO
Temari de l'OIF   Proves d'anys passats
Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
10 de gener de 2020
12:44:03
Webmaster