OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2014
Benvinguts!!

La SCF vol felicitar als participants catalans en la fase espanyola de la XXV Olimpíada Internacional de Física realitzada a A Coruña el passat 6 d'abril per l'èxit assolit!!!

Cal fer extensiva aquesta felicitació als tutors de física de tots els participants, sense la seva dedicació i entusiasme no hauria estat possible l'èxit dels seus estudiants.

La delegació catalana ha aconseguit tres medalles d'or, cinc medalles de plata, set medalles de bronze i quatre mencions d'honor. Un total de dinou premis sobre els vint-i-un participants catalans, que compatien amb més de 120 participants de tota Espanya. Aquest resultat és una demostració de la qualitat de la delegació catalana.

Una felicitació especial mereix en Gerard Orriols, d'Aula Escola Europea i becari de la Fundació Cellex que ha estat el guanyador absolut de la prova.

Cal destacar que en Gerard ha esdevingut el tercer català en guanyar la competició de forma consecutiva; afegint-se a en Aitor Azemar i en Marc Santigosa que van quedar els primers els anys 2012 i 2013 respectivament.

Es poden consultar els exercicis proposats des de la pàgina web de la RSEF, a la que s'arriba fàcilment anant a l'apartat Proves d'anys passats de més avall.

També més avall es pot accedir al videostreaming de l'acte de lliurament de premis i clausura.

Na Carlota Corbella ha participat en la fase Internacional que s'ha celebrat a Astana (Kazakhstan) la tercera setmana de juliol. En Oriol Frígola, Adel El Bachari i Josep Gallegos han participat en la fase Iberoamericana a Asunción (Paraguai) el setembre, han obtingut medalles medallada d'or, plata i bronze respectivament. Les nostres felicitacions per l'participació.

NOVETAT: Hem penjat unes fotografies dins de l'apartat d'informació pel seleccionats.

Pel finals de novembre s'obrirà la inscripció a la XXVI Olimpíada de Física.

Videostreaming de l'acte de clausura i lliurament
de premis de la fase española del 2014
  Informació pels seleccionats
RSEF   IPhO
OIbF   Temari de l'OIF
Proves d'anys passats   Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
28 d'octubre de 2014
12:28:17
Webmaster