OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2017
Benvinguts!!

En data del 29 de març hem penjat la darrera informació pel seleccionats a participar la fase espanyola de l'OIF a Girona!!!!Bona sort a tots els participants catalans!!!!

Volem cridar la vostre atenció en la web de la fase espanyola de la OIF, on podeu entrar des d'aqui o amb l'adreça oefgirona2017.org. En ella trobareu informació en general que s'anirà actualitzant. Doneu aquesta adreça a totes les persones interesades en seguir l'acte de lliurament de premis el proper dilluns 3 d'abril.

L'acte de lliurament de premis va tenir lloc el divendres 3 de març a la Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans. Varen participar tots el premiats i els seus tutors. En el mateix acte també es van lliurar els premis TREC i del III Concurs de Fotografia d'Imatges de Física.

També la doctora Marta García-Matos, de l'Institut de Ciències Fòtoniques, va impartir una conferència de títol : El grafé: un material únic. La presentació es pot consultar des de l'apartat del menú.

La informació específica pels seleccionats es pot consultar des de l'apartat del menú de més avall. Si s'ha oblidat el codi i la clau, cal enviar un mail a joan.parellada@ub.edu.

Els resultats de la prova de selecció per la fase espanyola es poden veure des del menú.

La prova es pot consultar des del menú.

La Comissió organitzadora vol felicitar als estudiants seleccionats i als seus tutors per l'èxit assolit. Tots els participants i tutors mereixen el nostre reconeixement pel seu esforç i per l'interès demostrat en la física. Desitgem al participants que les proves que hauran d'afrontar d'aquí a pocs mesos resultin tan reeixides com es mereixen.

La informació actualitzada es podrà trobar en aquesta mateixa adreça: http://scfis.iec.cat/olimpiada/

El grafé: Un material únic
Dra. Marta García-Matos
  Informació pels seleccionats
Web de l'Olimpiada Espanyola de Física Girona 2017   Resultats de la prova clasificatòria
Anunci Olimpíada 2017   Cartell Olimpíada 2017
RSEF   IPhO
Temari de l'OIF   Proves d'anys passats
Normes estatutàries de l'OIF
Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
29 de març de 2017
18:22:28
Webmaster