OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2020
Acte de Lliurament de Premis


L'acte de lliurament de premis queda ajornat fins el maig per l'actual situació sanitària.
La nova data s'anunciarà en aquesta mateixa pàgina.L’acte de lliurament dels premis de la Fase Catalana de l’Olimpíada Internacional de Física tindrà lloc el proper divendres 13 de març, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Sala Prat de la Riba de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (c. del Carme, 47).

Tots els estudiants seleccionats per a participar a la Fase Espanyola de l’Olimpíada Internacional de Física són convidats a participar en aquest acte, així com els seus tutors o tutores.

En aquest acte es farà també el lliurament dels XVII Premis TREC i del VI Concurs de Fotografia d’Imatges de Física.

També hi seran benvinguts els familiars i convidats dels premiats.

En el transcurs de l’acte el Dr. Santiago Vallmitjana Rico, catedràtic emèrit d’òptica de la Universitat de Barcelona, donarà una conferencia amb el títol «El làser celebra el seu seixantè aniversari».

Un cop finalitzat l'acte tindrà lloc un petit refrigeri.

Resum de la conferència         Breu CV del conferenciant

Institut d'Estudis Catalans
carrer del Carme 47
08001 Barcelona
93 3248583

Per tant de poder publicar el vídeo d'aquest acte, ens cal l'autorització de totes aquelles persones que hi participaran, és a dir tots el estudiants premiats i aquells professors que han dirigit els treballs de recerca premiats.
L'imprés es pot baixar des d'aqui o des de l'apartat de més avall, i s'ha de dur signat el dia 13 i ser lliurat abans de començament de l'acte. Observis que pels menors d'edat, l'autorització ha d'estar refrendada amb les dades i signatura d'un dels pares o tutor.
Abans de penjar-ho, editarem el vídeo per tal que no surtin aquelles persones de les que no tenim l'autorització.

Preguem a tots els seleccionats a participar en la fase espanyola de les Olimpíades de Física que entrin en la pàgina reservada a ells amb el codi i password que se'ls va facilitar per donar les dades complementaries que ens demana l'organització de la RSEF.

Els seleccionats que el dia 25 d'abril encara siguin menors d'edat hauran de presentar un document amb la signatura d'un pare o tutor autoritzant la seva participació. Els seleccionats que no ho hagin lliurat en el moment de començar el viatge, no podran fer-ho amb nosaltres i sota la nostre responsabilitat. El document es genera automàticament, al donar les noves dades i es podrà el 27 de març aprofitant la jornada de preparació.

Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
12 de març de 2020
13:30:33
Webmaster
Inici