OLIMPÍADA INTERNACIONAL de FÍSICA
FASE CATALANA
Any 2019
Acte de Lliurament de Premis

L'acte de lliurament dels premis de la fase catalana es realitzarà el proper divendres, dia 29 de març, a la Sala Prat de la Riba a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans a dos quarts de cinc de la tarda.

Tots els estudiants seleccionats per a participar a la Fase Espanyola de la Olimpíada Internacional de Física són pregats a participar en aquest acte, així com el seus tutors/es.

També seran benvinguts els familiars i convidats dels premiats.

En el transcurs de l’acte el Dr. Pere Grapí Vilumara, Catedràtic de Física i Química, donarà una conferència amb el títol “La química vista en dues dimensions", en motiu de la celebració del 150è aniversari de la taula periòdica de Dimitri Mendeléiev.

Aquest acte es fa conjuntament amb el lliurament dels XV premis TREC 2017 i del IV Concurs de Fotografia d'Imatges de Física

Un cop finalitzat l'acte tindrà lloc un petit refrigeri.

Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme 47
08001 Barcelona
93 3248583

Per tant de poder penjar el vídeo d'aquest acte, ens cal l'autorització de totes aquelles persones que hi participaran, és a dir tots el estudiants premiats i aquells professors que han dirigit els treballs de recerca premiats.
L'imprés es pot baixar des d'aqui o des de l'apartat de més avall, i s'ha de dur signat el dia 29 i ser lliurat abans de començament de l'acte. Observis que pels menors d'edat, l'autorització ha d'estar refrendada amb les dades i signatura d'un dels pares o tutor.
Abans de penjar-ho, editarem el vídeo per tal que no surtin aquelles persones de les que no tenim l'autorització.

Preguem a tots els seleccionats a participar en la fase espanyola de les Olimpíades de Física que entrin en la pàgina de dades complementaries des d'aqui, o des de més avall, per omplir aquelles dades que ens demana l'organització de la RSEF.

Els seleccionats que el dia 25 d'abril encara siguin menors d'edat hauran de presentar un document amb la signatura d'un pare o tutor autoritzant la seva participació. Els seleccionats que no ho hagin lliurat en el moment de començar el viatge, no podran fer-ho amb nosaltres i sota la nostre responsabilitat. El document es genera automàticament i es podrà lliurar el dia 29 de març o be el 5 d'abril aprofitant la jornada de preparació

Núria Fuster
933248583
Darrera actualització
19 de març de 2019
16:17:52
Webmaster
Inici